top of page
Conexx texture

Staalconstructie

Wij gebruiken alleen warmgewalste IPE / HEA-staalprofielen voor de hoofddraagconstructie en daarom geen zogenaamde dunne, koudgezette profielen. Dit doen wij uit kwalitatief oogpunt.

De staalconstructie, die uit IPE / HEA-staalprofielen bestaat, wordt gestaalstraald en 2-laags gespoten of thermisch verzonken geleverd. De laklaag is een 2 componenten verf welke weerbaar is tegen strenge klimaatomstandigheden. Thermisch verzinken wordt gedaan met 275 gram per vierkante meter. De garantietermijn op de conservering van de staalconstructie is 5 jaar. De statische berekeningen worden altijd gebaseerd op een gebruiksduur van minimaal 50 jaar.

De windgebieden en de classificatie ‘bebouwd of onbebouwd’, die nodig zijn voor de statische berekeningen, worden door Conexx® bepaald.
FSC® technologie, is een nieuwe en innovatieve doorbraak in de staalconstructie branche. Het biedt alle voordelen van de traditionele staalconstructie, maar is een goedkopere oplossing. FSC® combineert materiaaloptimalisatie met een hoog draagvermogen.

FSC® staal profielen van Conexx® zijn gepatenteerd.

bottom of page