top of page
Conexx texture

Waarom Conexx®?

Een oplossing aangepast aan de behoeften van de klanten

Onze gebouwen komen niet in standaard afmetingen, maar zijn altijd op maat gemaakt om aan de vraag van de klanten te voldoen. Al in de planningsfase kunt u uw individuele behoeften en wensen specificeren. Gebaseerd op deze specificaties zullen wij het gebouw ontwerpen welke u voor ogen heeft. Door onze duidelijke en transparante prijsopgaves kunt u deze gemakkelijk begrijpen en de prijsopbouw van uw toekomstige gebouw eenvoudig overzien. U weet dus precies waar u voor betaald!

CONEXX - Koneita.com
Conexx

Het Conexx® bouw planningsproces

Het innovatieve planningsproces geeft de mogelijkheid om nauwkeurig alle materiaalleveringen in te plannen, zelfs zo zorgvuldig dat de verschillende componenten in correcte constructievolgorde op de bouwlocatie arriveren. Dat garandeert dat Conexx haar projecten altijd volgens de planning verlopen en alle vrachten tot 100% efficiënt geladen worden om ook hier de CO₂ uitstoot te minimaliseren.

Om ervoor te zorgen dat de geleverde staalconstructie volledig aan alle kwaliteits- en constructie-eisen voldoet wordt er in de fabriek alvast de hoofdconstructie “Pre-Constructed”. Dit wil zeggen dat alle grote dragende stalen constructiedelen al in de fabriek getest en eenmalig voor gemonteerd worden om te kijken of alles kloppend is en er geen fabricagefouten aanwezig zijn. Dit doet Conexx® als enige bouwbedrijf zodat er op de bouwplaats geen onaangename verrassingen zijn met als eventueel gevolg dat er complete montageteams stilstaan omdat een bepaalde constructie niet juist blijkt te zijn.

Conexx® 
BELOFTES

  • Het continue blijven verbeteren van het product om in de klantbehoeften te voorzien.
     

  • Om altijd in gebouwen te voorzien welke een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben, veilig zijn, bestand zijn tegen alle voorkomende omstandigheden en voldoen aan alle geldende normen.
     

  • De meest betrouwbare partij te zijn voor klanten bij het bouwproces.

bottom of page